Hairemans - op winterstage met Antwerp - spreekt over zijn nabije toekomst: "Hier en daar al gepraat"

05 januari 2019 22:54

Geoffry Hairemans is momenteel mee op winterstage met Antwerp, maar haalt hij het einde nog? Tal van Belgische eersteklassers willen hem maar al te graag inlijven en al wekenlang hangt een wintertransfer in de lucht. Op de luchthaven zat hij al met een eigenaardig gevoel.

"Ik heb hier en daar ook effectief gepraat", bevestigde Geoffry Hairemans aan Het Laatste Nieuws. "Op dit moment ligt alles nog open. Het is niet uitgesloten dat ik blijf, maar een vertrek is even goed een optie.

Als echte clubman houdt hij ook rekening met zijn vele fans. "Dat verschillende Antwerpsupporters me tijdens de winterstop aanklampten en vroegen om te blijven, was een hart onder de riem voor mij. Aan hen zal het niet liggen... Maar er zijn natuurlijk ook andere factoren waar ik rekening mee moet houden."

 We zien wel wat er de komende dagen uit de bus komt - Hairemans

"Tijdens de stage ga ik in elk geval proberen om niet te veel met die transferbeslommeringen bezig te zijn", zei hij nog. "Goed trainen en mezelf topfit krijgen voor het laatste competitieluik is de boodschap. In Spanje zijn er vier oefenduels voorzien: ideaal om mijn matchritme op te krikken. Waar ik straks ook ga voetballen, het is belangrijk om dat ritme te hebben", aldus 'Geoffke (straks niet meer) Deurne-Noord'.

Zulte Waregem, STVV, Lokeren en Waasland-Beveren toonden allemaal al interesse.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
Reacties.