Pozuelo kan nu ook naar het Midden-Oosten verhuizen


Foto: © photonews 10 januari 2019 06:08

Woensdag raakte bekend dat Anderlecht wel geïnteresseerd was om de opstapclausule in het contract van Alejandro Pozuelo neer te tellen. Ondertussen is een club uit het Midden-Oosten hetzelfde van plan.

Alejandro Pozuelo staakte woensdag vroegtijdig de training met stramme spieren. Of was daar een andere reden voor? Misschien ging hij wel onderhandelen over een lucratieve deal met een nieuwe club. De Spaanse middenvelder is gegeerd op de transfermarkt. Gisteren raakte nog bekend dat Anderlecht overwoog om zijn opstapclausule van acht miljoen euro neer te tellen.

Contractverlenging

Maar als paars-wit de speler wil, of Genk wil hem houden, zullen ze ervoor moeten zorgen dat hij niet tekent voor een andere club. Want volgens Het Nieuwsblad wordt de speler het hof gemaakt door een team uit het Midden-Oosten. Ze weten wel niet welke club.

"KRC Genk is op de hoogte van de interesse", schrijft de Belgische krant. "De Limburgers willen er alles aan doen om hun aanvoerder te behouden. De aanbieding voor een verbeterd contract, maar dan wel zonder clausule, loopt al langer."

Jupiler Pro League \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.