? Genk wint ook in 2019, Gent laat geen spaander heel van Duitse tweedeklasser en ziet kersverse Buffalo meteen excelleren


Foto: © photonews 10 januari 2019 17:44

KAA Gent en Racing Genk kwamen vanmiddag in actie tegen respectievelijk Holstein Kiel en Fortuna Sittard. Genk zit al een tijdje in de winning mood en trok die lijn gewoon door. Gent haalde genadeloos uit tegen de Duitse tweedeklasser.

Gent-coach Jesse Thorup bracht een sterk elftal tussen de lijnen. Nieuwkomers Kaminski en Sørloth werden meteen in de basis gedropt en vooral die laatste ontgoochelde allerminst. De van Crystal Palace gehuurde spits nam de eerste twee doelpunten voor zijn rekening. De afwerking was telkens bijzonder koelbloedig, dat belooft!

Het werd uiteindelijk een klinkende 6-0 zege voor de Buffalo's. Ook Yaremchuk, Limbombe, Derijck en Dejaeghere kwamen op het scorebord. Er werd wel 4 keer een halfuur gespeeld tegen de Duitsers. 

Genk kan ook winnen in 2019

Ook Racing Genk mocht in zijn eerste wedstrijd in 2019 victorie kraaien. Fortuna Sittard, de verrassende nummer negen uit de Eredivisie, bleek wel een taaie tegenstander. Het was wie anders dan topscorer Samatta die voor de verlossing zorgde een kwartier voor tijd: 0-1.  

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.