De Witte hoopt steunpilaar nog lang te zien schitteren bij AA Gent: "Hij is intrinsiek één van de beste spelers, zo niet dé beste speler die er momenteel in België rondloopt"


Foto: © photonews 10 januari 2019 16:01

Bij AA Gent was het afgelopen zomer wederom een komen en gaan van spelers. Lang niet alle inkomende transfers konden zich tot dusver doorzetten in de Ghelamco Arena, maar één transfer was er alvast wel 'boenk' op.

De Buffalo's haalden Vadis Odjidja terug naar België. De 29-jarige middenvelder werd overgenomen van Olympiakos en werpte zich, zowel onder Vanderhaeghe als nu ook onder Thorup, op tot een onbetwiste basispion. 

Het jeugdproduct van Gent en Anderlecht tekende slechts voor twee seizoenen bij de Oost-Vlamingen, en dus is de ex-Rode Duivel vanaf volgend seizoen een interessante prooi voor andere clubs. Dat beseft ook voorzitter Ivan De Witte, die zijn pupil liever niet ziet vertrekken.

'Intrinsiek één van de beste spelers van België'

"We gaan heel hard ons best doen, meer kan ik niet zeggen", zegt de Gent-voorzitter aan Het Nieuwsblad. "Hij is intrinsiek een van de beste spelers, zo niet dé beste speler die er momenteel in België rondloopt. Op een bepaald moment zullen we met hem rond de tafel zitten, ik vermoed in maart-april.”

“Let wel, ik spreek geregeld met hem. Hij heeft me nog gezegd: Ik ben zeer graag bij AA Gent en mijn familie is ook graag in Gent. (fijntjes) Ik had het gevoel dat hij me dat als denkmateriaal meegaf."

Jupiler Pro League \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.