? Zetterberg begint vol ambitie aan zijn opdracht bij RSCA: "Onze droom is om nu de titel te winnen"


Foto: © photonews 10 januari 2019 19:09

De technische staf van Anderlecht peult momenteel uit. Ze bestaat nu uit zeven leden. Pär Zetterberg is één van de nieuwe gezichten die sinds 4 januari officieel in dienst is bij paars-wit.

De Zweed moet er onder andere over waken dat het Anderlecht-DNA bewaard wordt. Winnen zit bijvoorbeeld diepgeworteld in de genen van de Brusselaars. Dat beseft ook Pär Zetterberg. Ondanks de teleurstellende heenronde, gelooft het paars-wit icoon nog in de titel dit seizoen. 

“Ik heb 14 jaar bij Anderlecht gespeeld en ik ken de club beter dan wie ook" zegt Zetterberg in een interview op RSCA.be "Ik weet wat de fans van de spelers verwachten. Ik kan hen helpen om het niveau te bereiken dat de fans verwachten."

'Ieder jaar proberen titel pakken'

"Het is een feit dat we niet ieder jaar de titel kunnen pakken, maar het moet wel het doel zijn om hem elk jaar te willen pakken. En zolang het mathematisch mogelijk blijft, moeten we er van blijven dromen."

En onze droom is om nu de titel te winnen. We moeten dan wel een hoger niveau halen. Een niveau dat we dit seizoen nog niet gehaald hebben." Bekijk hieronder het volledige interview. 

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.