'Lukaku of Rashford eerste spits van Manchester United? Solskjaer heeft de knoop doorgehakt'

10 januari 2019 14:39

Sinds de komst van Ole Gunnar Solksjaer heeft Romelu Lukaku al meer op de bank gezeten dan hem lief is bij Manchester United. Marcus Rashford lijkt daarentegen steeds meer in de smaak te vallen van de Noorse coach.

Solksjaer liet Marcus Rashford rusten in de FA Cup. Lukaku profiteerde daarvan en vierde zijn eerste basisstek sinds de komst van de Noorse ex-speler van 'The Red Devils'. Hij tekende meteen voor het tweede doelpunt, maar het lijkt erop dat Rashford in de volgende competitiematch gewoon zijn plaats in de punt van de aanval terug overneemt van onze landgenoot. 

Volgens de Engelse pers zou de coach van Man United meegedeeld hebben aan de Engelsman dat hij nog steeds de nummer één is voor de spitspositie bij de Engelse topclub:

"Hij kan een grote nummer negen worden, dat is zeker", verklaarde Solksjaer aan de Engelse pers. De prestaties van de Engelse international zijn dan ook indrukwekkend sedert dat Mourinho de deur van Old Trafford achter zich dichttrok. Lukaku zal zijn tenen mogen uitkuisen om zich weer in de basis te knokken bij 'The Red Devils'. 

Premier League \\ Manchester United
 
 
 
Reacties.