Tubeke komt met officieel statement over niet-betalingen en transferverbod, coach Bracconi fulimineert: "Als aasgieren vliegen ze op ons af"

11 januari 2019 22:06

AFC Tubeke is gehuld in onzekerheid. De club zit met een transferverbod en heeft de spelers nu al twee maanden niet meer betaald, waardoor het doemscenario van een leegloop dreigt. Algemeen directeur Josselin Croisé komt nu met een officieel statement op de clubwebsite.

Croisé bevestigt de niet-betalingen én het transferverbod. "Het is een probleem van timing. Wanneer je buitenlandse aandeelhouders hebt, is het normaal dat er enkele administratieve problemen ontstaan. Die worden momenteel geregeld, de continuïteit is niet in gevaar. We hopen tegen 20 of 25 januari in orde te zijn."

In het slechtste geval mogen de niet-betaalde spelers de club in gebreke stellen en dat zou betekenen dat ze gratis op te pikken zijn. Sommige concurrenten hebben zich naar verluidt zelfs al geïnformeerd.

"Dat gebrek aan respect irriteert me mateloos”, verklaart trainer Christian Bracconi. "Vandaag lijken we een verzwakt dier en alle aasgieren vliegen op ons af. Maar ik zal hen een schop voor hun kont geven."

1e klasse B \\ Tubeke \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.