Analist ziet sterkhouder liever niet vertrekken: "Pozuelo mag niet vergeten dat Genk geduld had met hem"

11 januari 2019 16:52

Alejandro Pozuelo staat in de belangstelling van Al-Ain uit het Midden-Oosten. Het zou een vlucht richting het geld betekenen. Wij legden de situatie voor aan Eddy Snelders.

"Ik zou het, moest ik in zijn positie zijn, niet doen", is de analist duidelijk. "Pozuelo moet wat geduld hebben met Genk, net zoals Genk ook geduld getoond heeft met hem in het verleden. Ik zou in Genk blijven en die aanpassing van dat contract doordrukken."

"Hij kan niet beter zitten op dit moment, hij speelt op een positie die hem ligt in een ploeg die goed speelt en hij kan kampioen worden. Trouwens, die kans zal er wel nog eens komen. Als hij kampioen wordt met KRC Genk, zullen er genoeg teams zijn waar hij evenveel kan verdienen als in de zandbak. Bovendien gaat hij zich dan niet begraven."

KRC Genk heeft hem uit de anonimiteit gehaald -Eddy Snelders

Wat erkentelijkheid tegenover zijn team is op zijn plaats. "KRC Genk heeft hem ook uit de anonimiteit gehaald en naar een topniveau geloodst. Ik hoop dat hij dat nog niet vergeten is. Bovendien is hij nog lang geen 35, die centen in het Midden-Oosten kan hij ook nog later in zijn carrière verdienen."

Jupiler Pro League \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.