Analist twijfelt aan Kara: "Geen garantie op succes"

11 januari 2019 15:52

Anderlecht haalde met Kara Mbodji, King Kara voor de vrienden, een voormalige sterkhouder terug. Zal hij de paars-witte defensie opnieuw stabiliteit kunnen bijbrengen?

We legden het voor aan analist Eddy Snelders: "Ik betwijfel of hij de problemen kan oplossen. Eerst en vooral moeten we afwachten of hij in orde is. Hij heeft in zijn laatste jaar bij Anderlecht heel wat blessures gekend." Over de kwaliteiten van een fitte Kara, zijn er geen twijfels.

"Als hij top is kan hij bijdragen aan meer stabiliteit achterin. Dan staat daar toch iemand. Als hij helemaal in orde is, kan je die zeker gebruiken, maar die ruzie met de coach in Nantes, kan ook hier gebeuren. Het blijft dus een risico." De actie van Anderlecht valt echter wel te begrijpen.

Achterin zit Anderlecht in crisis, dan moet je elke mogelijke oplossing met beide handen grijpen -Eddy Snelders

"Hij is een meerwaarde als hij fit is en achterin zit je wel met een serieuze crisis. Elke mogelijke oplossing voor dat probleem moet je Anderlecht zijnde met twee handen aangrijpen. Bovendien is het een speler die terugkeert van een uitleenbeurt. Hij is dus betaalbaar, iets wat in januari niet evident is. Maar een garantie op succes, dat is hij niet."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.