Bang afwachten voor Genk: ook trainer Clement laat zich uit over situatie Pozuelo

11 januari 2019 10:36

Alejandro Pozuelo hakt ten laatste zaterdag de knoop door over zijn toekomst. Intussen is het bij Genk bang afwachten, al lijkt trainer Philippe Clement zich opvallend weinig zorgen te maken.

"Er zijn gewoon heel veel geruchten en dat is eigen aan spelers die al een heel seizoen sterk presteren én die zoals Pozuelo een vastgelegde opstapclausule in hun contract hebben staan", zegt Clement aan Het Laatste Nieuws. "Ik heb niet de indruk dat hij op dit moment met zijn hoofd bij een andere club zit."

"Maar 100 procent bestaat niet in het voetbal", zegt hij. "Als Man United morgen acht miljoen op tafel legt voor Pozuelo dan is hij weg. Of dat ook het geval is voor een sportief minder interessant project in het Midden-Oosten? Dan zal dat van de cijfertjes afhangen. Maar op dit moment maak ik mij geen zorgen."

Twee scenario's liggen nu op tafel: Pozuelo vertrekt naar Al-Ahli en dan haalt Genk deze winter nog een nieuwe aanvallende middenvelder, of hij blijft en krijgt een vernieuwd contract. (lees hier meer)

Jupiler Pro League \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.