KV Mechelen komt met officiële update over verdachten in operatie 'Propere Handen'

11 januari 2019 21:05

KV Mechelen komt in het kader van operatie 'Propere Handen' met opmerkelijk nieuws. Stefaan Vanroy herneemt zijn functie als sportief directeur, Thierry Steemans

Dat meldt KV Mechelen vrijdagavond via de officiële clubwebsite. "Vanroy mocht tijdelijk geen contact hebben met de club in het onderzoek “Propere Handen”, maar die voorwaarden liepen vandaag af."

"Zo kan Stefaan Vanroy weer aan de slag bij de sportieve cel. Dat zal voornamelijk achter de schermen zijn. Zo zal hij in het belang van het onderzoek geen interviews geven", klinkt het.

De club geeft ook een update over de andere twee bestuursleden die werden aagehouden. "De voorwaarden van Olivier Somers lopen nog tot eind januari. Thierry Steemans heeft dan weer laten weten niet langer actief te willen zijn in het voetbal en stopt bij KV Mechelen."

Eerder raakte ook bekend dat Dirk Huyck en Oliver Swolfs weer aan de slag gaan bij Waasland-Beveren. (lees hier meer). Komende maandag zal het bestuur van beide clubs wel opnieuw verhoord worden, weet ​Sporza.

1e klasse B \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.