Nicolas Lombaerts en KV Oostende blijven tevergeefs zoeken naar oplossing: "Veel clubs tonen interesse en haken telkens opnieuw af"


Foto: © photonews 11 januari 2019 09:51

Vindt Nicolas Lombaerts deze winter nog een nieuwe club? Het is al maanden duidelijk dat de dure verdediger mag, of zeg maar moet, vertrekken, maar voorlopig speelt hij nog steeds voor KV Oostende.

"Dat de club mij liever ziet vertrekken, snap ik. Als ik niet binnen hun budget pas, kunnen ze moeilijk zélf geld drukken", zegt Lombaerts aan Het Laatste Nieuws.

De oplossing? Die is niet zo voor de hand liggend. "Ik heb begrip voor de situatie, maar ze moeten ook begrijpen dat ik niet zomaar 'ja' zal zeggen tegen iets dat me niet aanstaat. Ik ben bereid om wat in te leveren, al ga ik niet zomaar voor de helft van mijn loon voetballen."

Tegen een aanbieding uit het Midden-Oosten zou ik zeker geen 'neen' zeggen - Nicolas Lombaerts

"Veel clubs tonen interesse en haken telkens opnieuw af. Zo was ook Zulte Waregem geïnteresseerd, maar is ook dat nooit concreet geworden. Tegen een aanbieding uit het Midden-Oosten zou ik zeker geen 'neen' zeggen. Zeker omdat ik in de herfst... of zeg maar winter van mijn carrière ben", aldus Lombaerts.

Jupiler Pro League \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.