? Villarreal zit in vieze papieren na tegengoal én strafschopmisser in blessuretijd

12 januari 2019 23:24

Villarreal leek even uit het dal te klimmen in La Liga na drie opeenvolgende matchen zonder nederlaag (wel 3x gelijk), maar nu doen ze opnieuw een bijzonder slechte zaak in de strijd voor het behoud.

‘Ongelukkig’, dat was het sleutelwoord voor Villerreal tijdens de partij tegen Getafe. Beter zijn dan de tegenstander maar in de slotminuut van de reguliere speeltijd toch nog de 1-2 om de oren krijgen. Dan kon de ingevallen Ekambi nog een punt redden voor zijn ploeg maar hij faalde vanop elfmeter. ‘El Submarino Amarillo’ blijft nu met lege handen achter en blijft op een onveilige, negentiende plaats staan in La Liga.

En net nu het leek dat ze weer boven water gingen komen. De laatste drie partijen gingen niet verloren maar werden steeds gelijkgespeeld en er zat ook een mooie draw tegen Real Madrid tussen. De wedstrijd waarin Santi Cazorla zijn wederoptreden maakte.

In de andere avondwedstrijd in de Primera División morste Alavés met punten waardoor ze de vierde plek te grabbel gooiden voor Real Madrid. De Koninklijke speelt morgen pas tegen Real Betis.

Primera Division \\ Villarreal \\ Getafe
 
 
 
Reacties.