Zoon van OHL-voorzitter die stierf in de helikoptercrash brengt duidelijkheid voor de fans van Oud-Heverlee Leuven


Foto: © photonews 12 januari 2019 22:20

Aiyawatt Srivaddhanaprabha, de vicevoorzitter van OH Leuven en tevens de zoon van de overleden Vichai, richt zich in een brief tot de supporters.

“Ik maakte een heel erg moeilijke tijd door” schrijft de vicevoorzitter van Oud-Heverlee Leuven op de clubwebsite, doelend op het overlijden van zijn vader in de helikoptercrash. “Maar de steun van de grote King Power familie, waaronder ook iedereen bij OH Leuven, deed mij en mijn familie veel deugd.”

“Onze plannen met OH Leuven maakten deel uit van de visie van mijn vader. Het is nu mijn verantwoordelijkheid om zijn erfenis verder te zetten. Mijn familie en King Power blijven zeer geëngageerd werken voor de club en zullen er alles aan doen om duurzaam succes te boeken op de lange termijn.”

“Steun de coach”

De supporters van OHL kunnen dus op hun twee oren slapen en hoeven de toekomst van hun favoriete club niet te vrezen. “Als jullie kijken naar de belangrijke verbeteringen binnen de hele club, ben ik ervan overtuigd dat jullie zien dat we met veel passie en toewijding blijven werken aan duurzaam succes waar jullie heel trots op zullen kunnen zijn.”

De goede resultaten blijven uit en de vooropgestelde ambities om dit seizoen te promoveren kunnen opgeborgen worden. Bij OHL moeten ze nu eerder aan het behoud denken dan aan promotie. Maar de visie op lange termijn primeert voor de vicevoorzitter.

“Nigel, zijn staf en zijn spelers nemen zondag tegen Tubize de draad opnieuw op. De trainer heeft al meermaals bewezen dat hij een groep mensen kan bouwen en leiden. Hij verdient krediet omdat hij kiest voor een duurzame langetermijnvisie. Ik geloof erg sterk in deze aanpak.”

1e klasse B \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.