Hairemans twijfelt over zijn toekomst: "De kans dat ik blijf neemt toe"


Foto: © photonews 12 januari 2019 21:59

Geoffrey Hairemans heeft zelf een update gegeven over zijn toekomst bij Antwerp. "De kans dat ik blijf wordt steeds groter."

Lokeren en Sint-Truiden hengelen naar de diensten van Antwerp-speler Geoffrey Hairemans en de speler wil zelf ook graag wat meer op het veld staan. "Ik twijfel zelf nog en zolang er geen versterkingen komen mag ik ook niet weg van Antwerp”, zei hij bij Sporza. “Dat is voorlopig nog niet het geval, dus ben ik hier nog."

Fiftyfifty

“Dus zolang er niets concreet is blijf ik. Ik ga ook mijn eigen ruiten niet ingooien of ruzie beginnen maken. Voorlopig blijf ik hier gewoon mijn werk doen. De kans wordt groter dat ik blijf, maar er is nog 50 procent kans dat ik vertrek."

Spelen: dat is het enige wat telt voor de poulain van het Antwerp-publiek. “Ik wil ook veel meer minuten spelen en dat wordt me nu een beetje afgenomen. Ik ben op het punt gekomen waar ik een juiste keuze moet maken. Het is moeilijk om in te schatten of er meer speeltijd aankomt voor mij. Ik ben zelf ook benieuwd”, was zijn besluit.

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
 
Reacties.