Matchwinnaar Vanhamel herpakte zich in het slot: "Nog gedegouteerd door die vrije trap"


Foto: © photonews 12 januari 2019 23:03

Beerschot Wilrijk gaf een gewonnen positie bijna nog uit handen op bezoek bij Roeselare. Het was Mike Vanhamel die met een ultieme redding nog de zege kon veiligstellen.

"Dat ik twee punten won? Ik gooide ze zelf bijna te grabbel met die vrije trap", was Vanhamel eerlijk. "Ik gleed volledig weg in die zandbak die ze daar aangelegd hebben. Uiteraard was die in normale omstandigheden altijd te pakken. Ik ben er nog altijd door gedegouteerd."

"Je weet ook dat Roeselare er dan opnieuw in gaat geloven. Het is dus fijn voor zowel de ploeg als ikzelf dat ik die redding nog kon doen." Het was dan ook een save voor het jaaroverzicht. "Het ging heel snel, er liep nog een speler voor en de bal kwam heel snel naar de grond na die omhaal. Het was een pure reflex."

Flashback

Beerschot Wilrijk schoot zichzelf bijna nog in de voet door heel wat kansen te missen. "Het leek op matchen die we in oktober of vroeger speelden. Toen hadden we vaak matchen met vier, vijf grote kansen die we niet of onvoldoende konden afwerken. Misschien hadden we toen wel die punten laten liggen. We hebben nu een groep die wél altijd die strijd aangaat"

1e klasse B \\ Roeselare \\ KFCO Beerschot-Wilrijk
 
 
 
Reacties.