Analist lijst op wat Anderlecht nog moet halen: "Te veel dezelfde spelers"

14 januari 2019 10:31

Fred Rutten, Michael Verschueren en Frank Arnesen staan bij Anderlecht voor een helse klus, de kern versterken. Analist Eddy Snelders geeft aan wat Anderlecht wel en niet nodig heeft.

"In het middenveld zijn er te veel dezelfde spelers", geeft hij aan in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Er is geen echte verdedigende middenvelder, maar ook geen echte spelmaker. Kums is een acht. Een echte zes en een echte tien, dat zijn de twee essentiële posities waar versterking moet komen."

Voorin ziet hij het wel goed komen. "Scorend vermogen zou er genoeg moeten zijn, dat is in het begin van het seizoen gebleken. Het zal  echter ook wel eens van andere spelers moeten komen." Anderlecht moet zich vooral herpakken na de vorige transferperiode. "De aankopen zijn niet voldoende."

Acht van de tien wintertransfers mislukken -Eddy Snelders

Een foutenmarge is er in deze wintermercato niet meer. "Het moet er nu boenk op zijn, je hebt niet veel keuze en niet veel tijd meer." Bovendien floppen wintertransfers vaak. "Carcela was een toptransfer, dus het kan, maar acht van de tien wintertransfers mislukken toch."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.