Kara: "Ik droom niet meer van de Premier League" - én reactie op zijn transfer via... Mogi Bayat

14 januari 2019 07:57

Kara Mbodj is helemaal terug in paars-wit. De beresterke verdediger had nochtans veel hoger kunnen zitten, maar na een ontnuchterende periode bij Nantes heeft hij zijn ambities bijgesteld.

Tegenwoordig heeft Kara nog één focus: Anderlecht. Maar voor hoe lang? "Zes maanden, een jaar, drie jaar… Het houdt me niet bezig", begint de Senegalese verdediger in gesprek met Het Nieuwsblad.

"Ik droom niet meer van de Premier League. Iedereen weet dat ik in het verleden voorstellen kreeg van Engelse clubs, maar dat die uiteindelijk afketsten door mijn knie", zegt hij. "Het enige wat nu telt, is dat Anderlecht nog kampioen kan worden. Daar geloof ik in."

Ik blijf respect en dankbaarheid hebben voor Mogi Bayat - Kara

En moest hij toch nog willen vertrekken, zal niemand minder dan Mogi Bayat hem nog altijd kunnen helpen. De transfer van Kara was zijn eerste deal sinds het openbreken van operatie 'Propere Handen'.

"Over het voetbalschandaal in België spreek ik me niet uit", zegt Kara. "Mogi heeft altijd goed gewerkt in mijn dossiers en deed wat hij moest doen voor mijn carrière. Ook nu. Daar blijf ik hem echt dankbaar voor. Ik ben een eerlijke en correcte mens en heb respect voor iedereen die me ook zo behandelde. Dus ook voor Bayat."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.