"We toonden veel te veel respect voor Beerschot Wilrijk"

15 januari 2019 16:12

Andrei Camargo (archiefbeeld) speelde tegen Beerschot Wilrijk niet zijn beste wedstrijd, maar zorgde met een vrije trap wel nog voor hoop bij Roeselare.

"Het is jammer dat het geen punten opleverde", aldus Camargo achteraf. "Ik ben echt niet tevreden over die eerste helft. We toonden veel te veel respect voor Beerschot Wilrijk. Het is een goeie ploeg en dat moet je respecteren, maar je moet wel je tanden laten zien op het veld en ervoor vechten."

"We mogen ons niet zo laten doen. In de tweede helft hebben we de tactiek een beetje aangepast en getoond dat we de grote teams ook kunnen bekampen. Ik blijf erbij dat we hier een punt laten liggen hebben." Toch had Roeselare zomaar zwaar in het krijt kunnen staan na een flitsend derde kwartier van Beerschot Wilrijk.

We stonden veel te laag -Andrei Camargo

"We stonden toen te laag en er lag enorm veel ruimte tussen de linies. We hadden het plan om hoog druk te zetten, maar dat is er niet helemaal uitgekomen." De nagelnieuwe coach van Roeselare had zijn jongens dan ook nog maar één dag onder zijn hoede gehad.

Sander De Graeve

2e klasse \\ Roeselare \\ Beerschot
 
 
Reacties.