De Camargo, het fenomeen dat blijft scoren: "Ik stuurde hem dat Real geïnteresseerd is"

15 januari 2019 08:24

Twaalf doelpunten en hij stond begin dit seizoen niet eens in de basis bij KV Mechelen. Igor De Camargo is weeral uitgegroeid tot een heel belangrijke speler. De 35-jarige spits zou ook na zijn carrière bij Malinwa kunnen blijven. Het zegt genoeg...

De Camargo scoorde afgelopen weekend nog twee keer tegen Union. Zijn manager, Paul Stefani, bevestigt dat er zelfs op zijn gevorderde voetballeeftijd nog interesse voor hem is. "Ik stuurde hem meteen een bericht dat 'Real' had geïnformeerd", vertelt hij in GvA. "Hij moest eens lachen. Waarna ik reageerde: ' Het klopt, hoor. Real ­Sociedad.' Zeg nu zelf, dat zou toch mooi zijn?"

Maar De Camargo is niet van plan te vertrekken. "Als KV promoveert, wordt zijn contract minimaal met één jaar verlengd. Dan zit hij nergens ­beter dan waar hij nu zit."

Er wordt zelfs al gedacht aan de verdere toekomst. "Ik sprak onlangs met enkele bestuurders van KV Mechelen. Ze willen Igor na zijn ­actieve carrière graag aan boord ­houden. Overal waar hij heeft gevoetbald, groeide hij uit tot een leidersfiguur in de kleedkamer. Ik blijf erbij: Igor is geen ­wereldvoetballer, maar hij is toch altijd geweldig belangrijk geweest."

Johan Walckiers

2e klasse \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.