? ? De eerste reacties vanop het Gala van de Gouden Schoen lopen al binnen: "Nee, doe dit niet graag ... enkel voor mijn zoon"

16 januari 2019 19:03

Het Gala van de Gouden Schoen belooft ook dit jaar een leuke show te worden. Wij tekenen present op de Rode Loper vooraf én voor de reacties achteraf. Bij ons hoeft u dus niets te missen.

De eerste gasten sijpelden al rond 18.30 binnen. Daarbij onder meer Peter Croonen van KRC Genk én ook Lokeren-trainer Trond Sollied.

We polsten hem meteen naar zijn favoriet en dat is niemand minder dan ... Hans Vanaken. "Hij heeft vorig seizoen goed gespeeld en heeft bevestigd dat hij een hoger niveau aankan", was hij duidelijk. Of hij nu ook een transfer naar het buitenland moet maken? De reactie op video hieronder

Ook enkele andere coaches konden we al voor onze camera halen. Zo was er het duo van KV Oostende, Verheyen en Van Der Elst. En ook Philippe Clement - een favoriet voor coach van het Jaar. Ivan Leko was ook van de partij, zijn favoriet is uiteraard Vanaken en bovendien is de Kroaat ook in de running om coach van het jaar te worden.

Ruud Vormer geniet van zijn laatste momenten als huidige Goeden Schoen. Hij zou niet liever hebben dat zijn collega bij Club zijn opvolger is.

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.