Het Vranjes-schandaal: Anderlecht reageert op de incidenten rond de Bosnische bad-boy

16 januari 2019 06:27

Ze moeten bij Anderlecht tegenwoordig al meer verantwoording afleggen voor het gedrag van Ognjen Vranjes naast het veld dan erop. Ook nu, na het schandaal rond de vriendin van een ex-ploegmaat, is het weer van dat.

Vranjes probeerde de vriendin van een ex-ploegmakker te versieren en zij ging daar niet op in. Zij is bonvendien erg bekend in eigen land en maakte enkele screenshots wereldkundig van de dingen die de verdediger van Anderlecht haar toestuurde. (lees hier meer)

Anderlecht heeft bij Het Nieuwsblad nu ook kort gereageerd op de hele heise rond Ognjen Vranjes. "De foto's behoren tot de privésfeer. Daar reageren we niet op", was de boodschap van de woordvoerster van paars-wit. "Maar we gaan wel een gesprek met hem voeren over zijn gedrag."

Niets nieuws onder de zon. Dat is onder Hein Vanhaezebrouck ook al gebeurd en dat leverde toen niet veel op. Vranjes komt ook al een tijdje niet meer aan spelen toe en was zelfs niet meer op oefenstage.

"Hij had slechte bloedwaarden", aldus manager Verschueren bij Sporza. "Dus die kijken we na. Ik verwacht binnenkort nieuws van de clubdokter en de trainer wanneer hij weer beschikbaar zal zijn."

En heeft de Bosniër nog een toekomst in onze competitie? "Anderlecht bood hem al in verschillende competities aan", schrijft opnieuw Het Nieuwsblad. "En volgens zijn entourage blijft Vranjes echter in Brussel. 'Hij wil en zal spelen voor Anderlecht'.”

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.