Is Hans Vanaken klaar voor een stap hogerop? "Als er een mooie club uit Duitsland komt..."

16 januari 2019 08:08

Nog tien jaar bij Club Brugge blijven of een avontuurtje in het buitenland, allebei behoren ze tot het brede gamma aan carrièremogelijkheden voor Hans Vanaken. Maar wat wil de speler het liefst?

Over Hans Vanaken wordt weleens gezegd dat hij liefst van al nog tien jaar bij Club Brugge blijft omdat hij daar erg op zijn gemak is. "Als ik hier nog tien jaar kan blijven, waarom niet hé", zei hij in een interview met Het Nieuwsblad. "Soms maken ze ervan dat ik een gebrek aan ambitie vertoon, maar dat is een verkeerde verwoording."

Ik zou alleen maar een club willen die zelf naar me toe is gestapt

Dus met hogerop gaan spelen en Club verlaten zou de Limburger ook geen probleem hebben. "Ik heb ook wel ambitie om hogerop te raken. Maar ik heb geen zin om te schreeuwen dat ik weg wil. Ik zou zelf niets forceren of managers laten zoeken naar een ploeg. Ik zou alleen maar een club willen die zelf naar me toe is gestapt."

Hans Vanaken, favoriet om de Gouden Schoen in de wacht te slepen, zal alleszins niet worden tegengehouden door ploegmaat en regerende Gouden Schoen Ruud Vormer. "Als er een mooie club komt uit Duitsland of zo en het voelt goed aan, dan moet hij dat lekker doen. Hij kan het niveau aan", zei de Nederlander in dezelfde krant.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.