Frank Raes over Dembélé: "Als je kan kiezen tussen een competitie waar je elke week een Vranjes tegenkomt of het rustige regime in China..."

17 januari 2019 17:19

Mousa Dembélé zei het Europese competitievoetbal vaarwel en kiest voor een nieuw avontuur in het verre Oosten. En dat hij voor China kiest, daar kan voetbalcommentator Frank Raes best wel begrip voor opbrengen.

“Dembélé koos duidelijk voor China om af te bouwen. Minder dan een jaar geleden was hij nog fenomenaal tegen Juve en daarna was hij geen basisspeler meer bij Tottenham”, reageerde Frank Raes bij Sporza over de transfer van Mousa Dembélé.

“Hij verteert de belasting van de Premier League moeilijk en in andere Europese topcompetities ligt de belasting niet veel lager. Dan kan je naar Zwitserland of België, maar daar kom je elke week een Vranjes tegen die schoppen ligt uit te delen. Dus koos hij maar voor het geld en de rust in China”

Rode Duivels

Raes is nog zo zeker niet dat Dembélé nu zijn laatste interland heeft gespeeld. “Roberto Martinez houdt zo graag vast aan dezelfde namen, dus wie weet. Al was zin laatste grote match, die tegen Frankrijk, een afknapper. Dat heet bij hem en bij het publiek voor een krak gezorgd.”

Guangzhou R&F (China)
 
 
 
Reacties.