Hans Vanaken brengt de Gouden Schoen opnieuw naar Brugge: "Om 4 uur lag ik in mijn bed nog alle berichtjes te beantwoorden"

17 januari 2019 15:15

Hans Vanaken heeft de Gouden Schoen voor het derde jaar op rij naar Club Brugge gebracht. De thuiskomst was dan ook een heuglijk moment voor iedereen met een blauw-zwart hart. "Beetje moe, maar we kunnen nog nagenieten van een mooie avond", glunderde Hans Vanaken.

"Tegen 4 uur lag ik in mijn bed, maar dan kon ik nog niet direct slapen. Ik heb nog alle berichtjes bekeken en er zoveel mogelijk proberen beantwoorden", verklaart Hans Vanaken daags na het gala. "Uiteindelijk heb ik een kleine 4 uur geslapen, want ik moest ook alweer vroeg opstaan voor de radio."

Vlak voor hem stond die schitterende Gouden Schoen te blinken. "Deze trofee gaat thuis in een kast in de living komen. Ergens waar hij goed zichtbaar is", lacht Vanaken.

Binnen een weekje gaat deze storm wel liggen en dan focussen we weer op een nieuwe titel - Hans Vanaken

Het is duidelijk genieten en nagenieten, maar we durven wedden dat de introverte sterspeler al even blij zijn als de spotlight weer op iemand anders gericht staan.

"Iedereen blijft de vraag stellen of ik ermee bezig ben, dus het kan bijna niet anders", zegt hij. "Het zal waarschijnlijk nog een week alles in het teken van de Gouden Schoen zijn, maar nadien gaat de storm wel liggen. Dan kunnen we weer focussen op een nieuwe titel", aldus Hans Vanaken.

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.