Nigeriaanse sensatie zat ei zo na bij Club Brugge: "Ik denk dat ik hen wel van dienst had kunnen zijn als ik er getekend had"

18 januari 2019 12:18

Charleroi is nog volop in de running voor een ticket voor Play Off 1. Rezaei vertrok dan wel naar Club Brugge voor een recordprijs, maar zijn vervanger doet het uitstekend. Nochtans kon die afgelopen zomer ook kiezen voor ... blauw-zwart.

Victor Oshimen is een 20-jarige Nigeriaan die al acht keer trefzeker was voor Charleroi. De spits kon afgelopen zomer ook naar Zulte Waregem en Club Brugge, maar telkens gooiden de medische testen roet in het eten. 

'Njet' na medisch onderzoek

"Ik wou bij Club Brugge tekenen toen ik er mijn medische testen afleggen", zegt Oshimen in La Capitale. "Maar uiteindelijk zeiden ze toch 'neen' en dat heb ik aanvaard. Maar ik denk dat ik hen wel van dienst had kunnen zijn als ik er getekend had. Maar het heeft geen zin daar te lang bij stil te staan."

Bij de landskampioen zullen ze zich toch eens achter de oren krabben na de gemiste transfer. De Bruggelingen haalden Rezaei bij de Carolo's voor een recordprijs van vijf miljoen euro weg, maar de 26-jarige Iraniër valt vooralsnog hopeloos door de mand bij de troepen van Ivan Leko. 

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.