Beloftevolle Red Flames raken niet voorbij beloften van Noorwegen, Anderlecht houdt adem in na vroege blessure

19 januari 2019 16:51

De Belgian Red Flames zijn deze week erg druk bezig op winterstage in het Spaanse San Pedro del Pinatar. Ook oefenmatch drie is achter de rug.

De High Potentials van de Red Flames namen het op tegen Noorwegen U23 en dat leverde opnieuw een boeiend leermoment op voor de Belgen.

De Flames speelden opnieuw met een jong team en deden ook doorheen de wedstrijd de nodige vervangingen om iedereen speelgelegenheid te geven.

Op doelpunten was het wachten tot halfweg de tweede helft, toen Ella Van Kerkhoven de netten deed trillen. Vijf minuten later wiste een strafschop van Karina Sævik de voorsprong echter opnieuw uit.

Elke Van Gorp (Anderlecht) viel na een halfuur geblesseerd uit en zal na de wedstrijd moeten worden opgevolgd, de match eindigde op een gelijkspel: 1-1.