Essevee uit de zorgen, of Antwerp naast Club Brugge? "Schrik dat hij dit seizoen niet meer in actie komt"

19 januari 2019 11:00

Voor Zulte Waregem en Antwerp is 2019 goed aanvatten heel belangrijk, want beide ploegen beginnen met een serieus doel aan het nieuwe jaar.

The Great Old wil na een 7 op 18 vlak voor Nieuwjaar graag opnieuw aanknopen met de overwinning en zo opnieuw de druk verhogen op de ploegen boven hen, zonder naar beneden te moeten gaan kijken om in de top-6 te blijven.

Dat moet het zonder de geschorste Ivo Rodrigues doen, terwijl Govea nog steeds buiten strijd is. Bölöni kan verder wel rekenen op een fitte kern. Bolat was ontgoocheld om de Gouden Schoen, maar kan zich meteen laten zien. En Refaelov viert zijn definitief contract.

Veel debutanten bij Essevee?

Diep in de spits zal Mbokani het misschien wel moeten opnemen tegen de 18-jarige Ewoud Pletinckx. Die maakt mogelijk zijn debuut voor Essevee, want achterin is de spoeling flinterdun geworden door de vele zieken en geblesseerden: zowel Demir, Bjordal als Heylen zijn out.

"Ik ben bang dat Heylen in de reguliere competitie niet meer zal spelen", aldus Dury. "Als je alles samenlegt, dan moet er nog een centrale verdediger bij."

Voorin geen Hamdi Harbaoui vanwege schorsing, waardoor Sylla mogelijk ook zijn rentree kan vieren naast ... Sylla. Met Seck en Peeters staan er mogelijk ook twee debutanten op het middenveld bij Zulte Waregem, dat zo snel mogelijk weg wil van de dertiende plaats in de stand.

Wie wint deze wedstrijd? Bij een storting tot 100 euro krijgt u via onze welkomstbonus meteen 100 euro extra! Zet die in op de thuisploeg en je maakt er meteen 560 van, voor de bezoekers wordt dat 540.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.