Dit is wel een heel duidelijke versierpoging van de trainer van Mertens: "Ik hou van hem, ik zou een moord plegen voor zo'n speler"

20 januari 2019 08:58

Hirving Lozano is hot op de Europese transfermarkt. Barcelona zou hem willen binnenhalen, maar ook Napoli wil zijn kans wagen. Trainer Carlo Ancelotti laat alvast duidelijk in zijn kaarten kijken. De 23-jarige Mexicaan zou er van moeten blozen.

Lozano is bij PSV alles kapot aan het spelen. Hij zit in 27 matchen al aan 15 doelpunten en 9 assists. PSV wrijft zich in de handen, want hun clubkassa gaat voor enkele tientallen miljoenen gespijsd worden. Naar verluidt zou zijn transferwaarde nu al 40 miljoen euro bedragen.

Dat zou betekenen dat Napoli het eigen transferrecord zou moeten verbreken, maar Carlo Ancelotti wil hem echt wel hebben. "We hebben de voorbije zomer onderhandelingen gevoerd over Stanislav Lobotka (Celta de Vigo, red.), toen het leek dat we Fabian Ruiz zouden mislopen”, zei hij aan Corriere dello Sport. “Ik vind ook Nicolò Barella (Cagliari, red.) een goede speler én ik hou oprecht van Chucky Lozano. Ik zou een moord plegen voor zo’n speler."

Serie A \\ Nederlandse Eredivisie \\ PSV \\ Napoli
 
 
 
Reacties.