Kaminski begon perfect bij AA Gent: "Dat stadion en die supporters gaven me meteen een goed gevoel"

21 januari 2019 07:44

De zege tegen Anderlecht was niet alleen voor Alexander Sørloth een uitstekend debuut. Thomas Kaminski begon met een clean sheet en een overwinning aan zijn avontuur als nieuwe nummer één van AA Gent.

"Ik voelde me wel goed en we speelden ook een sterke match. Anderlecht had wel wat kansen, maar wij hadden er toch meer", luidde de analyse van Thomas Kaminski achteraf. "Ik had wel het gevoel dat we die wedstrijd wat sneller hadden kunnen beslissen."

Dat het tegen zijn ex-club was, maakte niet uit. "Ik kijk daar niet meer zo speciaal naar uit. Ik ken er ook bijna niemand meer. Enkel Andy Najar speelt er nog vanuit mijn periode." Hij kreeg alvast een goeie ontvangst van de supporters. "Dat gaf me meteen een goed gevoel. Ook met die opwarming, als je in zo'n stadion kan binnenkomen, daarvoor ben je voetballer."

Aanpassing

Hij kreeg meteen het vertrouwen bij z'n nieuwe club. "Wanneer ik het wist? Gisteren tijdens de training. Ik had op stage wel wat moeilijkheden om me aan te passen aan hoe hoog we verdedigen. Ik heb het intussen wel opgepikt."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KAA Gent
 
 
Reacties.