Grote zegedrang bij mannen van Van Imschoot blijft niet onopgemerkt

21 januari 2019 15:29

Lommel bleef zaterdag steken op een scoreloos gelijkspel op het veld van Tubeke. De Limburgers komen met een 4 op 6 aardig uit de winterbreak, maar hebben het dit seizoen al zo goed gedaan dat ze zich daarmee niet zomaar tevreden mee stellen. Coach Van Imschoot vat het op als een positief signaal.

Lommel had in Waals-Brabant dan ook eigenlijk altijd de volle buit moeten pakken. "Het was niet altijd flitsend, maar zeker in de eerste twintig à vijfentwintig minuten waren we heel dominant. Je moet die momenten pakken", weet Van Imschoot. "We hadden zes, zeven echt goeie kansen. Jammer dat er daar niet eentje van binnen gaat."

Gouden kans

Vandaar ook de teleurstelling bij de spelers achteraf. "Ik ga niet zeggen dat het een gouden kans was, maar het was toch een mooie gelegenheid om opnieuw te winnen. Dat iedereen ontgoocheld van het veld stapt, is positief."

Voor Van Imschoot bracht deze wedstrijd gemengde gevoelens met zich mee: tevredenheid omwille van de ingesteldheid en anderzijds was het net niet scherp genoeg. "We moeten meer killer zijn en het meer afmaken.  Op het einde moet het ook een tikkeltje meezitten. De mentaliteit was er, dat was goed. We wilden absoluut de drie punten."

Kevin Vanbuggenhout

2e klasse \\ Tubeke \\ Lommel SK
 
 
Reacties.