Davino Verhulst zette zich in voor het goede doel: "Toffe namiddag voor iedereen, inclusief mezelf"


Foto: © photonews 22 januari 2019 15:32

De Red Flames versloegen eind december in een duel voor het Goede Doel de acteurs van Thuis met ruime cijfers: 10-4. En dan mochten ze nog blij zijn dat er met Davino Verhulst een topdoelman de problemen kwam verlichten.

De Red Flames trokken meteen ten strijde en stonden na enkele minuten al enkele doelpunten voor, waarna de acteurs van Thuis uitpakten met Davino Verhulst in het doel.

"Een fantastische namiddag is dat. Als je ziet wie er allemaal aan meedoet en hoeveel volk er is op afgekomen ... We hebben heel veel plezier gemaakt en voor het goede doel is het altijd wel leuk om zoiets te doen."

Acteercarrière? Voorlopig niks voor mij, neen

"Ik denk dat iedereen zich geamuseerd heeft en ikzelf ook. Het was ook niet de bedoeling om me helemaal te gooien als een gek, het was moeilijk om het een beetje te spelen soms ook. Die acteurs waren dat gewoon, wij doen het serieus. Een acteercarrière? Dat is nog niets voor mij voorlopig, neen", kon er een lachje af bij de goalie van Lokeren.

"Ik doe graag dingen voor het goede doel. Ze kennen me hier in het Leuvense, ze weten wat er met mijn kindje is gebeurd en dat ik mij inzet voor goede doelen. Ik doe eens iets voor iemand anders en anderen doen dat dan ook voor mij ... Zo gaat dat soms, het is mekaar helpen."

 
 
 
Reacties.