Henry wil Genkse huurling naar Monaco loodsen

23 januari 2019 20:11

Thierry Henry houdt de Belgen en onze Jupiler Pro League nauwlettend in de gaten. Dat bewijst zijn interesse in onder meer Michy Batshuayi en Leandro Trossard. De voormalige T2 van Roberto Martinez bij de Rode Duivels heeft nu opnieuw een jonge Belg in het vizier.

Het water staat de Monegasken tot aan de lippen. In de Ligue 1 is het code rood voor Henry en co. Monaco is nog steeds in acuut degradatiegevaar. Bovendien werd het dinsdagavond in eigen huis door tweedeklasser FC Metz gewipt uit de Franse Beker. 

Benson in het vizier

Versterking dringt zich dus op, maar de Monegasken blijven ook op de jeugd mikken. Zo stuurt de Franse topclub geregeld scouts naar onze Belgische velden en volgens La Capitale is Manuel Benson (Moeskroen, uitgeleend door RC Genk) met zijn uitstekende prestaties de laatste weken op de radar gekomen van de club van Rode Duivels Chadli en Tielemans. 

De 21-jarige vleugelflitser was afgelopen weekend nog goed voor een goal en een assist tegen Oostende. Na dit seizoen keert de ex-speler van Lierse normaliter gewoon terug naar Genk. 

Clint Vens

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Moeskroen
 
 
Reacties.