Speler kwam niet definitief naar Anderlecht, enkel omwille van Vanhaezebrouck: mogen paars-witte fans nu wél dromen van toptransfer?


Foto: © photonews 24 januari 2019 22:19

De supporters van Anderlecht waren ten zeerste door hem gecharmeerd, maar het liep uiteindelijk verkeerd deze zomer om hem langer aan paars-wit te binden. Dat zou aan één man hebben gelegen, dus ligt de weg nu wél open?

Lazar Markovic verkommert momenteel nog steeds bij de beloften van Liverpool, waarvoor hij donderdagavond wel scoorde in de U23-competitie.

Maar toch: de 24-jarige Serviër had deze zomer evengoed van Anderlecht kunnen zijn, maar de deal sprong af. In de Engelse media wordt een verhaal opgediept dat Hein Vanhaezebrouck de enige reden zou zijn geweest dat het nooit zover is gekomen.

Het is op zich geen nieuws dat coach en speler het niet al te best met elkaar konden vinden. De looneisen van de Servische winger zouden megalomaan zijn geweest volgens Vanhaezebrouck, Markovic sprak dat dan weer tegen.

Ondertussen mag hij nog steeds verkassen bij Liverpool, want deze zomer is hij einde contract. Of de weg nu voor hem openligt, nu andere mensen de plak zwaaien bij Anderlecht? Niet meteen. Paars-wit zoekt vooral een spits en een rechtsvoetige verdediger en Michael Verschueren wil geen tijd verliezen met een speler met weinig matchritme op het hoogste niveau.

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Anderlecht \\ Liverpool FC
 
 
 
Reacties.