Nieuwkomers bij Club Brugge? Danjuma naar AC Milan? Coach Leko spreekt over Brugse wintermercato

25 januari 2019 14:42

Opmerkelijk: Club Brugge wil versterking maar haalde nog niemand, terwijl uitblinkers als Wesley en Danjuma nadrukkelijk in beeld zijn bij buitenlandse topclubs. Reden tot zorgen? Alleszins niet voor coach Ivan Leko.

De eerste aanwinst moest eigenlijk Gonçalo Cardoso (18) worden, een centrale verdediger van Boavista, maar op clubniveau kwam er uiteindelijk geen akkoord. "Die transfer? Dat is eigenlijk een vraag voor het bestuur, voor Bart (Verhaeghe) of Vincent (Mannaert)", antwoordde Ivan Leko op zijn persconferentie.

"Mijn job als trainer is werken met de spelers ter beschikking en ik heb veel vertrouwen in de kwaliteit van mijn huidige groep. Als hij komt, dan komt hij. Anders komt hij niet."

Onze beste wintertransfers zullen de fitte spelers zijn - Ivan Leko

"Uiteindelijk zullen onze beste transfers de recuperatie van vijf à zes spelers zijn: Vossen, Rezaei, Vlietinck, Mitrovic, Danjuma...", ging de coach verder. Die laatste heeft al maanden niet meer gespeeld, maar presteerde daarvoor wel zo sterk dat AC Milan hem al wil inlijven.

"Binnenkort verwacht ik Danjuma terug op training", aldus Leko. "Ik weet niets van een transfer. Niet van dan Danjuma, niet van Wesley, van niemand. Daar heb ik ook absoluut geen interesse in. Ik hoop wel dat sommigen ooit nog clubs als Man Utd of Arsenal spelen, maar nu spelen ze bij Club. We zullen zien."

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Club Brugge \\ AC Milan
 
 
 
Reacties.