Arsenal schakelt een versnelling hoger voor ex-Bruggeling


Foto: © photonews 26 januari 2019 14:58

Volgens Engelse media staat Ivan Perisic open voor een vertrek bij Inter Milan en Arsenal zou een van de gegadigden zijn om hem er los te weken.

“De Gunners willen Ivan Perisic deze winter nog voor een halfjaar laten overkomen van Internazionale”, dat schrijft het Britse BBC. “Ze willen hem eerst huren om hem dan in de zomer over te nemen voor ruim 40 miljoen euro.

“De Kroatische international tekende in 2017 nog een vijfjarig contract bij de Milanezen, maar hij zou nu open staat voor een vertrek. Voor Arsenal is hij een hoofddoel geworden deze transferperiode. Alternatieven zijn Nkunku (PSG) en Denis Suarez (Barcelona).”

Perisic speelde een half seizoen bij Roeselare (2009) en speelde zich toen in de kijker bij Club Brugge. Hij veroverde de blauw-zwarte harten tussen 2009 en 2011 en werd in zijn laatste seizoen bij Club topschutter van België. Daarna verkaste hij naar Borussia Dortmund.

Via Wolfsburg kwam hij uiteindelijk bij Inter terecht, waar hij 34 goals maakte in 142 matchen. Dit seizoen zit de Kroaat aan drie goals en vijf assists in 25 wedstrijden.

Serie A \\ Arsenal \\ Inter Milaan
 
 
 
Reacties.