Ploeg uit de Premier League wil Tielemans voor meer dan 20M weghalen uit Monaco


Foto: © photonews 26 januari 2019 19:38

Het gaat niet goed met Monaco in de Ligue 1 en dat zou binnenkort weleens niet meer het probleem van Youri Tielemans kunnen zijn. De jonge Rode Duivel staat in de belangstelling van een subtopper in de Premier League.

"Leicester City zou met een bod van meer dan 20 miljoen euro Youri Tielemans naar de Premier League willen halen", dat schrijft een journalist van Daily Mail. "De belangstelling van Leicester voor de middenvelder van Monaco is groot."

Tielemans kwam in de zomer van 2017 over van Anderlecht dat ongeveer 25 miljoen euro voor de jonge Rode Duivel ontving. Hem aan dezelfde prijs doorverkopen zit er wellicht niet in, want Tielemans is nog altijd maar 21 jaar en heeft nog veel groeipotentieel. 

Monaco is op de sukkel in de Ligue 1 en ook onze landgenoot kan het tij er niet mee helpen keren. In tegenstelling tot vorig seizoen verzamelt hij nu wel veel basisplaatsen en als Falcao niet kan spelen is de Belg steevast kapitein. Het lijkt dus, opnieuw, veeleer onwaarschijnlijk dat de Monegasken hun vicekapitein voor dat bedrag zullen laten gaan.

Premier League \\ Ligue 1 \\ Monaco \\ Leicester City
 
 
 
Reacties.