? Wat een statement! Feyenoord maakt brandhout van Ajax in fenomenale Klassieker!

27 januari 2019 16:35

In Nederland is de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax uitgedraaid op een echt spektakelstuk. De Rotterdammers stuurden de vijand uit Amsterdam met 6-2 naar huis, PSV is de lachende derde.

Het begon allemaal nog goed voor Ajax met een doelpunt van Lasse Schöne op vrije trap in de achtste minuut, maar daarna trok Feyenoord het laken resoluut naar zich toe.

Via Toornstra, Berghuis en de onvermijdelijke van Persie kon het met een 3-2 voorsprong de rust in. Ziyech scoorde nog tegen namens Ajax. Na de koffie kwamen de Ajacieden er echter niet meer aan te pas. Van Persie, Vilhena en Ayoub zetten de enorm zware 6-2 cijfers op het bord. PSV, de leider, is de lachende derde en mag al een beetje aan de champagne beginnen denken.