Juve leek op weg naar de eerste competitienederlaag en Inter (met invaller Nainggolan) verliest kostbare punten

27 januari 2019 23:23

's Middags was er heel wat spektakel te zien in de Serie A, maar dat kreeg niet echt een vervolg naarmate de avond vorderde. Met Inter, Juventus en Lazio stonden er wel drie topploegen op het veld.

En voor Inter Milaan liep dat niet goed af. De Milanezen moesten op het veld van Torino gaan winnen in te lopen op Napoli, maar daar is het niet in geslaagd. Izzo zette de thuisploeg op voorsprong en daar bleef het ook bij. Radja Nainggolan werd tien minuten na de rust nog ingebracht, maar onze landgenoot kon zijn ploeg niet aan punten helpen.

Onoverbrugbare kloof

Wie wel met de volle buit aan de haal ging was Juventus. De Oude Dame verloor dit seizoen nog niet, maar een own-goal van Emre Can zorgde wel even voor paniek bij de regerende landskampioen. Met nog een kwartier op de klok bracht João Cancelo de bezoekers toch weer op gelijke hoogte.

Geen nederlaag dus voor Juventus en uiteindelijk zelfs ook geen puntenverlies. Want -wie anders?- Cristiano Ronaldo jaste in minuut 88 nog een strafschop in het dak van het doel. De kloof op Napoli werd zo weer wat groter en bedraagt nu al elf punten. Het wordt weer opnieuw zo'n jaar waarin we ons niet moeten afvragen óf Juventus de titel pakt, maar wannéér.

Serie A \\ Inter Milaan \\ Lazio \\ Juventus \\ Torino
 
 
 
Reacties.