"Wat ik erger vind voor Anderlecht is dat hun aanvoerder Trebel zich doodleuk amuseert naast Mogi"

28 januari 2019 12:39

Het was een opgemerkte verschijning in het Constant Vanden Stock-stadion: Mogi Bayat lachte zich de tanden bloot op de eretribune naast Adrien Trebel. "Mogi is helemaal terug, ook op de transfermarkt", weet ook Peter Vandenbempt.

Coucke en Verschueren waren niet echt gelukkig met zijn verschijning, maar de man heeft twee abonnementen en mag dus in de eretribune zitten. "Het toont ook aan dat Bayat graag provoceert, want dat was het uiteindelijk toch een beetje. Maar een beetje discretie zou toch op zijn plaats zijn gezien de houding van Anderlecht", zegt de analist van Sporza.

"Bayat is helemaal terug, hoor. Ook in deze transferperiode hoor je hem overal. Hij is druk in de weer en clubleiders werken weer met hem. Ze ontvangen hem alsof er nooit een operatie-Propere Handen geweest is."

Provocatie van Trebel

Coucke en Verschueren willen liever geen zaken meer met hem doen, maar dat wordt nogal moeilijk als verschillende van hun spelers een contract bij hem hebben. En Adrien Trebel trekt zich er niks van aan. Die zat lustig te lachen naast Mogi.

"Wat ik voor de club Anderlecht of voor de Anderlecht-top nog veel erger vind, is dat hun aanvoerder Adrien Trebel zich doodleuk naast Bayat amuseert en nog eens heel nadrukkelijk zijn steun betuigt. In die zin is het optreden van Trebel gisteren ook een soort van provocatie tegenover de mensen die - als ik me niet vergis - zijn riante salaris betalen."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Eupen
 
 
Reacties.