UPDATE: Youri Tielemans heeft zijn keuze gemaakt en trekt naar de Premier League

29 januari 2019 23:35

Waar speelt Youri Tielemans klokslag middernacht op Transfer Deadline Day? De kans lijkt steeds kleiner dat hij nog bij Monaco zal zitten en steeds groter dat hij voortaan te zien zal zijn in de Engelse Premier League.

UPDATE: Youri Tielemans heeft de knoop doorgehakt: zijn nieuwe club wordt Leicester City. Dinsdag werd een akkoord bereikt en woensdag zal hij al zijn medische testen afleggen, weet Het Laatste Nieuws.

Het gaat om een uitleenbeurt zónder aankoopoptie. In de omgekeerde richting zal Portugese middenvelder Adrien Silva verhuurd worden aan Monaco.

De eerdere berichtgeving:

Drie Engelse clubs hebben zich bij Monaco gemeld voor Youri Tielemans: Arsenal, West Ham en Newcastle. Dat komt bovenop de eerdere interesse van Leicester City. Dat meldt Sky Sports.

Het is intussen duidelijk geworden dat AS Monaco af wil van Tielemans. De bedoeling is om hem uit te lenen in de Premier League, zodat zijn transferwaarde nog omhoog schiet en de Monegasken na het seizoen zijn transferprijs van 25 miljoen euro kunnen recupereren. Nu nog de vraag welke club het zal worden...

Premier League \\ Ligue 1 \\ Monaco \\ Leicester City
 
 
 
Reacties.