"Na alles wat we hebben meegemaakt, is dit ongelooflijk": Mechelen 22 and counting verliest het hoofddoel niet uit het oog

30 januari 2019 12:26

KV Mechelen heeft de bekerfinale beet, is al 22 wedstrijden ongeslagen én won de eerste periode in 1B. En toch zijn ze bij de Kakkers nog lang niet verzadigd.

Een moeizame start was het in de eerste periode in 1B, maar sinds de nederlaag bij Beerschot-Wilrijk op 14 september 2018 begon een ongeziene reeks.

Daarin werd in 1B én Beker samen liefst 22 keer niet verloren: 17 zeges, 5 gelijke spelen. Doelsaldo in die 22 wedstrijden: 49-12. Oppermachtig dus, maar ook de volgende vijf wedstrijden willen ze die status behouden. Thuis tegen Westerlo, OH Leuven en ... Union, op verplaatsing bij Tubeke en Lommel in afwachting van de bekerfinale.

Hoofddoel blijft hetzelfde

Het grote doel blijft namelijk nog steeds de promotie - de Kakkers wonnen periode 1 en staan nu naast Beerschot-Wilrijk in de tweede, de onderlinge duels zijn al achter de rug. "Die promotie moet echt van ons zijn, we zijn geen ploeg voor 1B", kirde Igor De Camargo meteen.

"Het hoofddoel blijft de titel", liet ook Nikola Storm in zijn kaarten kijken. "Maar dit kan ons een boost geven om dat hoofddoel te gaan bereiken." Iets wat de coach hoopt: "We blijven nu al 22 matchen ongeslagen, hopelijk kan dit een extra boost geven. Na alles wat we hebben meegemaakt is dit natuurlijk ongelooflijk."

Aernout Van Lindt

Beker van België \\ Union SG \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.