OFFICIEEL: Standard haalt slag thuis en kan toptalent anderhalf jaar lenen


Foto: © photonews 31 januari 2019 23:23

Christian Luyindama vertrok bij Standard, maar aan inkomende zijde werd wel een absoluut toptalent binnengehaald.

UPDATE: de deal is inmiddels helemaal rond én ook Standard heeft de transfer weten te bevestigen. Het toptalent wordt voor anderhalf jaar gehuurd. 

UPDATE: De deal tussen AC Milan en Standard voor de tijdelijke overgang van Halilovic is volledig rond, meldt transferspecialist Gianluca Di Marzio. Het is enkel nog even wachten op de officiële bevestiging.

De eerdere berichtgeving:

De Rouches worden in verband gebracht met... Alen Halilovic (22). De aanvallende middenvelder van AC Milan zou openstaan voor een uitleenbeurt naar Standard, weet Mozzartsport.

Halilovic staat al jaren bekend als een gigantisch talent maar kon bij het grote Barcelona nooit echt doorbreken. Verder speelde hij nog voor Dinamo Zagreb, Gijon, Hamburg, Las Palmas en AC Milan. Daar arriveerde hij vorige zomer, maar hij kreeg voorlopig enkel maar zijn kans in de Europa League.

Het zou hoe dan ook straf zijn als de Rouches een naam binnenhalen die reeds over de hele wereld bekend is, maar het zou ook niet de eerste keer zijn. Doelman Memo Ochoa was een gelijkaardig geval.

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Standard \\ AC Milan
 
 
 
Reacties.