Wat een binnenkomer! Kaminski de held met drie penaltysaves: "Vandendriessche zei me waar... Vandendriessche zou trappen"

31 januari 2019 00:02

Thomas Kaminski was de held met drie geredde penalty's tegen KV Oostende. Hij zorgde er zo voor dat AA Gent nog eens naar de Heizel mag.

"We kwamen snel 2-0 achter en de kopjes gingen naar beneden. Peter Balette gaf aan tijdens de rust dat we op Lokeren toch ook teruggekeerd waren toen niemand het geloofde. Die goal van Alex (Sorloth, nvdr.) gaf ons vleugels en daarna kwam die gelijkmaker er nog aan", ging hij verder.

"We hadden toch de bovenhand, Dutoit speelde een goeie match en ik zag de klok wegtikken. Ik besefte al snel dat het strafschoppen zouden worden." Daarin ontpopte Kaminski zich tot de held. "De held? Als keeper kan je zo het verschil maken, dat is waar."

Dit is de Beker, hé

"Franky heeft me goed voorbereid, hij gaf aan waar Vandendriessche die laatste zou trappen. Ik pakte er drie van de zes. Gelukkig, want dit seizoen pakte ik er nog geen enkele. Ik heb het goedgemaakt (lacht). Dit is fantastisch, dit is de Beker, hé."

Sander De Graeve

Beker van België \\ KAA Gent \\ KV Oostende
 
 
Reacties.