Match van korte duur voor Koen Persoons (OHL): "Het had weinig zin om verder te spelen"

01 februari 2019 23:33

In de 2-3 zege op het veld van Lommel was Koen Persoons met een late treffer nog de absolute held van de Leuvenaars, maar de wedstrijd tegen Roeselare (0-1) duurde slechts 34 minuten voor de middenvelder. Persoons moest met een blessure aan de bil zijn wedstrijd vroegtijdig staken.

Goed 10 minuten voor het rustsignaal moest Nigel Pearson al een eerste wissel doorvoeren bij OHL. Persoons bezeerde zich bij een sliding en deed teken naar de dug-out dat hij niet verder kon. Een kort optreden dus voor de ex-speler van Lokeren en KV Mechelen. 

Sliding loopt verkeerd af

"Bij een tackle is er iets in mijn bil geschoten. Ik kon niet meer verder", vertelde Persoons na de wedstrijd. "Ik heb bovenaan pijn in mijn bil. Morgen gaan we bekijken hoe het verder moet. Eventueel moet er dan een echo genomen worden."

Een opdoffer voor de man die na maanden opnieuw een basisplek veroverd had bij OHL. "Stappen gaat nog wel, maar het is bij draaien of sprinten dat het echt niet meer ging. Ik had graag verder gedaan, maar het had weinig zin om verder te spelen. Al kan ik voorlopig nog weinig zeggen over de blessure."

Bart Ver Elst

2e klasse \\ Roeselare \\ OH Leuven
 
 
Reacties.