Dieumerci Mbokani geeft zijn mening over Anderlecht-aanwinst Bolasie


Foto: © photonews 01 februari 2019 06:56

Dieumerci Mbokani heeft dit seizoen bij Antwerp laten zien dat hij nog altijd van waarde kan zijn. Ook de gebeurtenissen bij zijn ex-club Anderlecht volgt de spits nog op de voet, zeker nu het een landgenoot van hem heeft aangetrokken. Bolasie is volgens hem een heuse versterking voor Anderlecht.

In Het Laatste Nieuws beschrijft Mbokani wat voor type voetballer Yannick Bolasie nu precies is. "Hij heeft bovengemiddelde technische kwaliteiten en is ondanks zijn grootte erg snel. Hij is wel nog niet honderd procent fit nadat hij door zijn knieblessure een jaar aan de zijlijn stond, maar dat zal meer dan voldoende zijn voor de Pro League."

Veel assists

Als ondersteuning voor een spits kan Bolasie van goudwaarde zijn. "Voor een diepe spits is het heel leuk om naast hem te spelen. Je zal zien dat hij veel assists zal geven en dat hij er in juni bij zal zijn op de Africa Cup, waar ik ook hoop te mogen spelen."

Mbokani en de Everton-huurling zijn beste maatjes en hebben nog regelmatig contact met mekaar. Een reünie is in de maak nu ze allebei in hetzelfde land spelen. "Ik ben blij hem snel weer te kunnen ontmoeten in Brussel. We stoppen niet met berichten naar mekaar te sturen."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp
 
 
 
Reacties.