Frustratie neemt toe bij OHL-spelers: "We zitten in een doodlopend straatje"

02 februari 2019 16:11

Niks dan sombere gezichten bij de OHL-spelers na de pijnlijke 0-1 nederlaag tegen degradatieconcurrent Roeselare. Een match die absoluut gewonnen moest worden, maar Olivier Myny en co bleven opnieuw met lege handen én de rode lantaarn achter.

OHL werd genekt door een late goal van Valpoort. "Het was weer een heel frustrerende avond", zuchtte Myny. "We incasseren in de 90e minuut een tegengoal die totaal niet nodig is. We moeten nu de rug rechten. Weeral. Dat is niet altijd even gemakkelijk, maar het is zo. Iedereen heeft vandaag alles gegeven. Het is frustrerend, want je zit in een doodlopend straatje. Het stopt maar niet."

"Vandaag moesten we opnieuw de drie punten pakken. Je kan er blijven over zagen, maar dit doet pijn", aldus de vleugelspeler. Mentaal is het allemaal moeilijk te verwerken voor de Leuvense spelers. "Het is niet leuk als je verliest en al zeker niet als je blijft verliezen. Maar ja, ik kan er verder weinig over zeggen."

Positie van Pearson 

De positie van coach Nigel Pearson staat steeds meer ter discussie. Is er nog wederzijds vertrouwen tussen trainer en spelers? "Ik denk niet dat ik mij daarover moet uitspreken", aarzelt Myny even.

"Dat is iets voor het bestuur en de mensen hogerop. Wij moeten gewoon naar onszelf kijken. Het ligt niet altijd aan de trainer. Je moet gewoon vechten voor elkaar. Maar nu zit alles gewoon tegen", besluit hij. 

Bart Ver Elst

2e klasse \\ Roeselare \\ OH Leuven
 
 
Reacties.