Geen bier voor Siebe: "Na zijn matchen op de bank was hij nukkig" & "Hij is nu helemaal opengebloeid"

02 februari 2019 10:18

Siebe Schrijvers had na zijn overgang naar Club Brugge in het begin misschien wel een beetje spijt toen hij vanop de bank moest toekijken. Maar intussen is hij uitgegroeid tot een belangrijke pion. Zijn vader legt uit hoe dat komt.

Met acht goals en twee assists heeft Siebe Schrijvers een groot aandeel in de huidige tweede plek van Club Brugge in het klassement. Toch begon hij aan het seizoen als bankzitter en daar had hij het niet makkelijk mee. "Dat hij scoorde, maar toch niet vaak speelde, knaagde enorm aan hem. Hij was nukkig na de matchen waarin hij niet speelde", legt Dominic Sabbadini, een jeugdvriend van Schrijvers, uit in Het Laatste Nieuws.

Maar hij heeft zich in de ploeg geknokt en zijn vader komt met een mogelijke verklaring. "Eens hij ingeburgerd was in zijn huisje in Knokke, is Siebe zich veel beter beginnen te voelen. Dat merk je als vader aan de kleine dingetjes. Hij is nu helemaal opengebloeid."

Schrijvers probeert een modelprof te zijn en dat kan jeugdvriend Sabbadini beamen. "Als we vroeger iets uitspookten, was Siebe daar nooit bij. Uitgaan of drinken heeft hem nooit geboeid. Eens twintig pinten gaan drinken met Siebe, dat is simpelweg ondenkbaar."

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.