? AC Milan verdedigt plaats in top 4 met verve: Piatek treft opnieuw raak

03 februari 2019 22:33

In de Serie A stond zondagavond de strijd om plek vier op het programma. Het duel kende geen winnaar en dus behoudt Milan een puntje voorsprong op de hoofdstedelingen.

Piatek mocht voor de tweede keer op rij in de basis starten voor AC Milan en bedankte coach Gattuso voor het vertrouwen. De Pool van 35 miljoen kroop voor zijn verdediger en rondde de voorzet van die andere man van 35 miljoen, Paqueta, mooi af.

Roma panikeerde niet en maakte net na de rust gelijk. Zaniolo strafte geklungel in de Milanese defensie genadeloos af. Zowel Roma als Milan kwam daarna niet meer tot scoren, al waren de Romeinen er nog erg dicht bij. De kopbal van Pellegrini had misschien beter verdiend.

De bezoekers zullen het meest tevreden zijn met dit resultaat. Door het gelijkspel blijven ze in de top 4 staan. Stadsrivaal Inter zal ook niet ontevreden zijn met deze score, want zo ziet het geen van beide teams veel dichter komen in de stand, nadat het eerder op de dag verrassend onderuit ging tegen Bologna met 0-1.

{INSERT_RANKING}

Serie A \\ AC Milan \\ AS Roma
 
 
 
Reacties.