Verhulst moest zich aan het eind tóch nog omdraaien: "Sneu voor mij, maar vooral voor de ploeg"

03 februari 2019 09:10

Davino Verhulst stond enigszins verrassend terug onder de lat bij Sporting Lokeren. Hij hield zijn team recht met enkele uitstekende reddingen, maar moest zich in de slotminuut toch nog eens omdraaien.

Het was flink balen voor de doelman van Lokeren. "Als je de laatste minuut van de eerste helft een doelpunt binnenkrijgt, is dat uiteraard een mokerslag. We hebben ons daarna goed herpakt en konden nog scoren in de tweede helft, maar in de laatste vijf minuten begon Kortrijk te drukken", aldus Verhulst achteraf.

"Ik pakte die bal op die laatste corner nog goed, maar als je in de hoek zit waar de klappen vallen, gaat die rebound uiteraard binnen. Dat is heel sneu voor mij, maar vooral voor heel de ploeg. Dat puntje had voor ons toch een opsteker geweest. We kozen ook voor dat punt, maar we konden het niet vasthouden."

Het wordt moeilijk voor Lokeren

"We kunnen niet meer zeggen dat een punt genoeg is, we moeten echt eens beginnen winnen", beseft Verhulst. "Praten heeft geen nut meer, enkel daden kunnen ons op dit moment boven water houden." Ook de tegenstand pakte punten dit weekend. "Neen, dat is ook zoiets. We moeten niet meer naar iemand anders kijken."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.